Voor definitieve ontharing – Pigment – Acné – Vasculair (couperose). De ideale methode voor permanente ontharing en huidverbetering. IPulse is de nieuwste innovatie op het gebied van de bekende lichtflitstechnologie, maar in vergelijking met de oude systemen stukken beter: vlugger en veiliger. Bij conventionele behandelmethoden ontstaan vaak problemen bijvoorbeeld bij mensen met lage kleurcontrasten tussen haar en huid.

De iPulse werkt vriendelijker en veiliger doordat precies het juiste warmteprofiel in de huid wordt afgegeven. Daardoor is het systeem ook zeer geschikt voor huidverjonging en het verwijderen van pigmentvlekken, gesprongen adertjes, couperose, acné etc.

Dankzij de dubbele straler biedt het iPulse systeem meer energie per cm2 en wordt het behandelde oppervlak niet alleen breder maar ook dieper bestraald dan met de conventionele systemen. IPulse heeft duidelijk minder flitsen nodig om het beste resultaat te bereiken! Dat levert u voordeel op in geld en tijd ! US FDA APPROVED